lauantai 23. heinäkuuta 2011

Konfirmaatio onnittelut

Vaikka välillä tuntuu että askartelut on koko ajan levällään keittiön pöydällä, niin valmiita juttuja ei ole juurikaan päätynyt tänne blogiin asti. Siispä välillä vähän askartelujakin :)

Työkaverini kysäisi löytyisikö minulta korttia konfirmaatiosta onniteltavalle tytölle. No ei löytynyt, jotenpa päätin sellaisen tehdä.


Pohjana valkoinen 15x15cm korttipohja, taustana vaaleanpunaista/liilaa keijukaispaperia Dovecraftin DPP Fantasy-sarjasta. Kukat, ylempi perhonen ja leppäkertut Tiimarin uusista leimasimista, leimattuna Distress Inkin Walnut Stainella ja väritettynä akvarellipuuväreillä sekä Stickles-kimalleliimoilla. (Kukkien terälehtiin väritin hennosti vaaleanpunaista, ja laveerasin ne vedellä.) Lentävä perhonen on hauskoja paperisia laaserleikekuva perhosia Sinellistä, mikä myöskin väritetty akvarellipuuväreillä ja kimalleliimoilla. Perhoset ja leppäkertut kiinnitin lentelemään kohotarroilla, tyttömäisen vaaleanpunainen nauha, ja koristeet kiinnitetty clossylla, samoin pieni rusetti mitä korostin vielä violetilla kimalleliimalla, tietenkin :) Teksti hopeinen ääriviivatarra, minkä väritin violetilla tussilla.

Minusta tästä tuli oikein kiva kortti. Olisin saattanut sommitella kortin toisin, jos varastoista olisi löytynyt pieni risti koristamaan korttia, mutta kyllä tämä mielestäni menee oikein hyvin konfirmaatiokortista ilman ristiäkin.

Ja vielä toinen kuva kortista, missä värit ovat oikeammat, mutta puiden varjot läikittävät kortin. (Luonnonvalolla kuvaamisen haasteet :))

Onnittelut kaikille kesän rippilapsille :)

8 kommenttia:

 1. Kaunis kortti. Minusta paras yksityiskohta on tuo suorakaidenpohja ulos pukkaava kukka. Se rikkoo laatikon symmetrian niin hauskasti.

  VastaaPoista
 2. Mää olen kato nyt niin pro näissä korteissa, niin voin kommentoida tätäkin.
  Hauska kuinka huomaa, millainen vaihe tai tyyli on menossa. Kun vertailee sun viimeisimpiä tuotantoja, niin huomaa, että saman tyypin tekemiä ja aivan sun näköisiä ovat :)

  VastaaPoista
 3. tosi nätti kortti ja kuten rva kepponenkin totesi, niin nuo kukat on ihan mahtavat :) miten osaan niin samaistua siihen, että askartelutarvikkeet on levällään pöydällä.. mulla ihan sama tilanne, nytkin kirjottelen täältä lattialta, kun virittelin läppärin vaan tuolin päälle kun ei enää pöydälle mahtunut kaikkien papereiden joukkoon :D

  VastaaPoista
 4. Tosi onnistunut kortti! Laatikosta ulos puskeva kukka on tosi hyvä idea! Kaunis väritys myös.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille :) Rajasin nuo kukat noin, että kaunista taustapaperia näkyisi enemmän. Minustakin se oli oikein hauska idea, ja kevensi jotenkin koko korttia.
  Ja oikeastaan kiva että alkaa itselle muovautua jokin tunnistettava tyyli. Omasta mielestäni en vieläkään osaa käyttää nauhoja, ne vaan ovat jotenkin omaan silmään hankalia, mutta kimalleliima, väritetyt reunat ja söpöset taustapaperit löytyy kylläkin melkein joka kortista :))

  VastaaPoista
 6. Aivan upea kortti saanko käyttää tätä sun sivuu linkitykseen kun haluisin tietää kenen valmistama leima tää on ja linkittää sit tonne fb askartelun salat tai me leimailijat ryhmää jos joku tunnistais (:?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pinsku :) Toki saat tämän linkittääkin, mutta voinhan minäkin toki sinulle kertoa, että se on kirkas, silikoninen Stampendous-leima, mitä myy Tiimarit :)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)