keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Ainokaisia Kivi-tuikkuja

 
Sattumalta kävin Iittala Outletissa. Hienosti pystyin hillitsemään itseni ostoksilta, kunnes osuin siihen osaan kauppaa missä oli joka paikassa isoja "LÖYTÖ"-kylttejä. Ne lähes huusi mun nimeä. Ja sitten näin jotain ihan ainutlaatuista; "vaihtoväri Kivi-tuikkuja". Koneessa oli tehty harmaita Kivi-tuikkuja, ja kun massa oli vaihdettu värittömään niin tuikuista tuli hennon vaalean harmaita. Todella kauniita. Niin, ja kyseisten Kivi-tuikkujen hinta oli 3e/kpl. Ostin heti kahdeksan. Olin monen monta päivää huippuiloinen löydöstäni. Ja kyllä, olen vieläkin :)

Yllä olevassa kuvassa eturivin vasemmanpuoleisin on oikea harmaa, ja eturivin oikeanpuoleisin on oikea kirkas, niistä saa vähän vertailua miten hennon värisiä nuo uudet tuikut on.

2 kommenttia:

 1. Wau, mikä löytö!!!!! Noitahan olis kannattanut ostaa oikein roppakaupalla ihan jo Jouluakin ajatellen. Mulla ainakin on aina varsin kinkkistä miettiä, mitä pientä muistamista ojentaisi hyville naapureille ja "kylänmiehille", ihan vaan muistaakseni heitä ja kiittääkseni kuluneesta vuodesta:)
  Tiedustelit miehisiä pipon ohjeita, laitoin niistä vastauksen blogiini, toivottavasti edes jotain apua olis niitä ohjeista ja vinkeistä:)
  Rentouttavia kudonta/virkkuuhetkiä sinulle, pipojahan on varsin mukava värkkäillä, ne kun valmistuvat nopsaan ja melkeimpä ihan huomaamattakin:)

  VastaaPoista
 2. Hieno löytö!
  Mutta korttejahan täällä varsin katselin. Silmää vinkkaava possu jäi heti mieleeni. Mainio kortti.

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)