tiistai 9. syyskuuta 2014

Muistellen

Tänne blogiin aiemmin laitellessani kuvia kesäisestä kodistani, huomasin olkkarin tapettiympyräkollaasin jääneen jotenkin kesken toteutukseltaan. Ajatukseni oli lisäillä siihen eri tapetteja ajan kanssa, mutta se oli jäänyt. Niinpä päätin uudistaa seinää kertaheitolla, ja lisätä siihen eri kokoisina ympyröinä kaikkia niitä tapetteja, mitä olen aiemmin käyttänyt olohuoneen kolmessa isossa paneelimaisessa tapettitaulussani.


Lopputulos on mielestäni melko villi, ehkä levotonkin, mutta silti jotenkin hauska - päivä päivältä pidän tästä enemmän :) Ja hauska katsella, sekä muistella, että mitenkä erilaisia tapetteja paneelitauluissa onkaan vuosien varrella ollut.

Niin, ja niistä vuosista tulikin mieleeni :)
Lueskelin eilen pitkästä aikaa blogilistaani, vieraillen noissa kaikissa blogini oikeassa reunassa näkyvissä blogeissa. Huomasin, että monessa blogissa vietetään näihin aikoihin synttäreitä :) Ja tiettekö, niin se on tässä minunkin blogissa - ensimmäinen blogikirjoitus tuli aikoinaan julkaistua 09.09.'09, eli viisi vuotta sitten. Ja huomasin myös sellaisen pienen yksityiskohdan, että tämä kirjoitus on blogini 555. julkaistu teksti :)

Harmi vaan, että olen ihan järjettömässä flunssassa, ja näin ollen en pääse nyt tekemään lottoriviä, mikä vilisee kaikkia mahdollisia vitosia. Ja samasta syystä tämä juhlapäiväkin jää nyt blogissani sen suurempia juhlimatta taikka muistelematta, koska ihan juurikin joudun taas kömpimään takaisin peittoihin niistämään aivojani pihalle sekä yskimään keuhkojani ulos, mutta pikaisesti sain kuitenkin laitettua tuon kuvan noista kivoista tapeteista. Sitten taas lisää kuveja kodistakin, kun tyhjät teemukit ja käytetyt nenäliinat on siivottu pois ;)

3 kommenttia:

 1. Mä tykkään noista pympyröistä, varsinkin nuo pienemmät ympyrät sitovat jotenkin tuota kokonaisuutta. Ja näyttää valmiimmalta ja iloisemmalta nyt, kuin ennen.
  Mutta mitenkäs, onko niin sustakin, että tapetit näyttävät jopa paremmilta näin kuvassa, kun siinä seinällä? Mietin, että johtuuko se siitä, että tässä ne rajautuvat paremmin omakseen. Pitäisikö siihen koittaa viritellä jotain kehyksiä ympärille?

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea synttärin johdosta! Sun blogissa on aina ihania juttuja ja uskomattoman paljon kivoja ideoita!
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. Onpas kivan näköinen seinä! Sellainen iloisen villi. Tykkään!

  Ja onnea viisivuotiaalle!!! Muistutit samalla muakin, että sama homma taitaa tapahtua mulla marraskuussa! Tosi nopeasti aika on kyllä kulunut. :)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)