torstai 21. marraskuuta 2013

Samanlaiset kortit.

Syssymmällä oli ystävien lapsien synttärijuhlat, mistä älysinkin juuri, että sukulaisten ja kummien lisäksi minä ja siskoloiset olemme aina olleet kutsutut näihin kekkereihin, ehkäpä siis myös ystävälapsien synttärijuhlat siis :) Sisaruksilla on ikäeroa pari vuotta, ja juhlapäivilläkin eroa pari päivää, mutta nämä sukulaissynttärit heillä on aina vietetty toki yhdessä.


Tein siskolle ja sen veljelle samanlaiset synttärikortit, mutta kuitenkin erilaiset :)


11vuotiaan tytön pakettiin sujahti meikkisiveltimiä, pikku peili ja meikkipussi kaikille tykötarpeille. Kortista tuli hyvinkin pinkki, lilalla ja mustalla säväytettynä.


9vuotiaan pojan pakettiin osui Star Wars-legoja. Kortista tuli turkoosi, vihreällä ja oikeastaan kaikilla sävyillä säväytettynä :)

Molempiin kortteihin tein rosetit tällä stanssilla. Ja kyllä, nämä oli vähän sellaiset viimetipan synttärikortit, nopeat ja helpot koota :)

12 kommenttia:

 1. Nopeet tai ei, niin makeet on! Ja kiva idea tehdä samanlaiset, mutta erilaiset!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pohdiskelija! :) Musta on tullut todella pahasti viimetipannainen, joten sillä vähän harmittaakin, että tämmöisetkin jää viimemetreillä tehtäväksi, vaikka hyvin tiesi synttäreiden tänäkin vuonna tulevan. Näitä teippasin kasaan vielä autossa, synttärijuhlijoiden pihassa... Vähän aijemmin voisi toki jatkossa pyrkiä aloittamaan ;))

   Poista
 2. Wau. Tosi upeat kortit. Ihanat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Apris! :) Löysin varastoista noita ihania Dovecraftin Fantasy papereita, pinkkiä keijuilla ja vihreää kiehkuroilla, mitä tyystin olin unohtanut käyttää. Selvästikkin ostokiellon paikka, kun tuommoisetkin ihanuudet unohtuu ;))

   Poista
 3. Kivat kortit :) Ja noi rosetit ovat aina niin näyttävän näköisiä. Melkein tekisi mieli ostaa kyseinen stanssi, mutta nyt on koko Big Shot kadoksissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D)))) Ehhehe, teillä on mitä ilmeisemmin musta-aukko, mikä imee niitä BigShotin osia :D Mun tekis mieli jo tonkin stanssin takia ostaa se pidempi alusta+levyt, mutta vielä en oo saanut aikaseksi... Kahtotaan, jos joskus osuisi kohdille ;)

   Poista
 4. Voi kuinka kauniit taas <3
  Varmasti on noista lahjoista ja korteista ilahduttu!
  Oikein mukavaa viikonloppua sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! <3 Nämäkin ovat niin mukaveja mukeloita, että ilahtuvat aina kaikista lahjoista, ja tulevat halaten kiittämään kaikki vieraat, niin lahjaa antaessa kuin lähtiessä, ilman että vanhempansa joutuvat erikseen muistuttelemaan :)) Mutta niin, ilmeisesti oli kyllä ihan mieleiset! :D

   Ja siihen toiseen vastaukseesi, saatanpa joskus tulla, jahka tuosta joulusta päästään :))

   Poista
 5. Missasinkin nämä livenä, oikein ovat saajiensa näköiset, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta virkat, sano Kirkat (ei sano enää...) onkin muutes harvinaisen saajiensa näköiset kortit! :)

   Toki heille ne teinkin, mutta silti, yllättävän paljon on merkitystä paperi valinnoilla. Itse olen siitäkin pienesti mielissäni, että leikkasin tuon tytön kortissa taustalla olevan keijukaispaperin noin, että nurkassa ollut "ratas kuvio", taimikätuonyton, jäi noin kivasti näkyviin. Sekin mielestäni sopii tosi hyvin tämän neitosen korttiin, vaikka onkin ihan pikku juttu :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Anski :) Itsekin pidän kovasti noista väreistä.

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)