sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Pyöreitä koruja

Kälyni täytti reilu viikko sitten pyöreitä, ja niitä hän juhlisti perhepiirissä, tarjoten herkullisen pitkänperjantain aterian omille ja miehensä vanhimmille sekä sisaruksille perheineen. Tostanoin vaan alkuruuat, pääruuat ja jälkiruuat omassa kotona 17lähimmälle, vieläpä ihan älyttömän hyvin eväin. Ihailtavaa järjestyvyyttä :)

Me veimme siskoloisten ja äidin kanssa synttäritytölle toiveiden mukaan viinikarahvin ja ruokalautasia, sekä Iittalassa aijemmin myynnissä olleita pellavaisia lautasliinoja fuksianpunaisena. Korttina oli tämä aijemmin tekemäni kortti ja tuohon rasiaan tein vielä lahjaksi nämä korut


Rannekorussa käytin fuksianpunaisia pisaran muotoisia simpukkahelmiä, ja vähän pienempiä mustia ovaalin muotoisia simpukkahelmiä sekä väleissä metallinhohtoisia savunharmaita kristalleja.

Kaulalkoru on kaksikerroksinen vaijerikoru, missä on käytetty fuksianpunaisia simpukkahelmi nugetteja, samoja metallinhohtoisia savunharmaita kristalleja kuin rannekorussakin ja pari pienempää sekä yksi isompi harmaa swarovskin kristallibicone. Helmet kiinnitetty vaijeriin puristettavien välihelmien avulla, ja niskaan vielä tuommoinen kaunis sydän-lukko.

Minun mielestä kälyn tyyliä on ehkäpä enemmän semmoiset pitkät, "perinteiset" kaulakorut, mutta sisko oli sitä mieltä että voin tehdä tämmöisen, koska kälyllä on niitä pitkiä koruja ihan tarpeeksi, korkea aika senkin kokeilla jotain muuta :) Nämä taisi kuitenkin olla ihan mieleiset "erilaisuudestaan" huolimatta.

8 kommenttia:

 1. Kauniit korut!
  Minä pidän pitkistä koruista, mutta sen lisäksi noista vaijerikoruista. Niissä on ihanaa ilmavuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tästä tuli mun mielestä oikein kaunis, nuo värit oli oikein hyvät, ja tästä tuli semmoinen peruskiva. Jos olisi järki juossut, ja olisin sortunut siihen kuuluisaan etukäteissuunnittelluun (dont worry, edelleenkään ei oo munkaan juttu), niin oisin saattanut tehä ihan toisenlaisen, jotenkin "rajumman". Mutta toisaalta, tätä kälyn ehkä tulee käytettyäkin, kun tää tosiaan on tämmönen peruskiva :)

   Poista
 2. En huomannutkaan tuota sydänlukkoa, tosi kiva lisä! Näyttää nätiltä myös niskan puolelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin saada lukosta paremman kuvan, mutta kun tuo korun vaijeri väänsi juurikin niin kuin se ihan ite tykkää :) Mutta juu, nuo lukot oli musta tosi söpösiä, valitettavasti osa niistä toimi aika huonosti, onneksi älysin testata tuon lukon, ennen kuin kiinnitin sen koruun.... Siinä ois voinut mennä hermohuonoonkuntoon ;)

   Poista
 3. Tosi kaunis ja ihanat värit! Wow!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiala :) Ihastuin noihin simpukankuorihelmiin shoppaillessani Helmien talosta, ja ostin niitä monissa eri väreissä. Ne on jotenkin niiiiin kesähelmiä :)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)