maanantai 8. huhtikuuta 2013

Päivettynyt Glossy meisinki

Löysin netistä kivan uuden korttiaskarteluhaasteen Korttisirkus haastaa! minkä ensimmäisenä haasteena on tehdä kortti, missä on hauskuutta/huumoria. Minun piti tähän haasteeseen jo aijemmin osallistumani, mutta kaikki muut kiireet toppuuttelivat kaaosta, minkä saan aina aikaan kortteillessani ;) Mutta nyt oli pakko löytää sitä aikaa, koska haaste päättyy 13.pv ja ehdottomasti haluan olla mukana Nannan tässä kivassa haasteessa :)

Ja tämmöinen kortti siitä sitten tuli.


Kuvaksi halusin ehdottomasti tuon Art Impressions "Golden Oldies"-sarjan leiman, minkä ostin aijemmin Paperinauhasta. Harjoittelin siihen taas värittelyä vähäisillä Promarkereillani, onneksi olin ostanut Tiimarista tusseihin ohkasia lisäpäitä, mitkä helpottivat pienen kuvan värittämistä huomattavasti. Ja olin kyllä ostanut parempaa paperiakin, mutta en löytänyt sitä mistään tähän hätään :D Josko noilla paksuilla tusseilla värittäminen on minulle muutenkin haasteellista, niin ohuella akvarellipaperilla se haaste vasta lisääntyykin. Mutta hyvin noilla minunkin värivarastoilla sai tästä parista kosolti päivettyneen, hivenen palaneen ja elämästä nauttivan näköisen kaksikon ;)) Isännällä tarkoituksella "hivenen" tuollaista kultarantojen rusketusta, vain kultaketju puuttuu kaulasta :D

Stanssasin korttiin ison tähden epätasaisesta kuitupaperista, minkä Glossytin kauttaaltaan. Teippasin leimakuvan kiinni tähteen, ja kohotin tähden korttipohjasta kohotarrapaloin. Tähden alla on stanssattu koukeroisella kohokuviointitaskulla rullailtu piparireunainen ympyrä. En oikein ole koskaan hokannut, että mikä mahtaa olla tuon kohokuviotaskun kuva, mutta minun silmään se on sellaista epämääräistä levää tai viidakkoa, jotain epämääräistä kummiskin :) Tekstin kirjaimet stanssasin erikseen Paperilohikäärmeen alekorista löytyneellä stanssilla, ne liimasin pinsettien avulla paikoilleen ja kappas vaan, jälleen Glossya niihinkin, samoin pariskunnan uimalaseihin.

Raidallinen paperi on jotain vanhoja varastoja, mutta minusta tosi kiva, kesäinen ja jotenkin rantamainenkin. Osa siinä olevista ohuista raidoista on kiiltäviä, minkä muistin kun leimailin siihen noita kuplia. Taustalla tummansininen kartonki, sama mistä stanssasin nuo kirjaimetkin, taustapaperien reunat renssasin voimakkaasti.
Minusta tämä kortti vaati ehdottomasti kuplia, ja kotvasen mietin että miten ne teen, kunnes muistin omistavani tämän leimasinsetin :) Siinä on noita pienen pieniä ympyröitä, vähän eri kokosia, ja niitä sitten leimailin kahdella eri sinisen sävyllä korttiin. Ja kappas vaan, taas oli Glossy-pullo kädessä, ja sillä korostin osan kuplista, osaan kuplia laitoin vielä hetken kuivumisen jälkeen toisen kerroksen glossyä kolmiulotteisuuden lisäämisiksi, joihinkin jopa kolmannen kerroksen.

Eli tästä tuli tämmöinen hauska, päivettynyt, Glossy-kortti :D Slouganin lainasin Mr Mallorcalta. Omassa suussani tuo olisi lets go meisinki, mutta olin tällä kertaa diblomaattinen.

Osallistun tällä kortilla Korttisirkus haastaa! Haaste # 1

8 kommenttia:

 1. Hauska kortti ,tyykkään kovasti näistä AI humoristisista leimoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Phedra, itse löysin nuo AI.n leimat vasta vähän aika sitten, ja tykästyin niihin kovin :)

   Poista
 2. Kiitos kun osallistuit haasteeseeni ja oikein oli linkityskin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna kivasta haasteesta, innolla odotan jo seuraavaa :)

   Poista
 3. Tihihihihihihihihiiii :D :D

  Postitatko tämän kenties Hämeenlinnaan? Jotenkin tuli heti mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaaaaaaaaaaaaaa, mä mietin Kangasalan suuntaa, mutta TOTTA, tää lähtee niiiiiiiiiiiiiiiiiin Hämptoniin :D :D :D ja vielä kerran :D

   Poista
 4. Mää ajattelin, että tuohan olis, kun peiliin katsoisivat :D
  Ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juurikin niin :D Tiinallekin tänään puhissa kerroin, ja lupasin viedä sillekin kortin näytille ;)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)