tiistai 23. lokakuuta 2012

Linkki vinkki IKEAlaisittain

Wou, minulle ja Ingvarin kalusteille aukesi juurikin uusi yhteinen elämä! Tuolta löytyy vaikka kuinka valtavasti ideoita ihimisen ja IKEAn yhteiselle tielle :)Legotettu ruokapöytä - how cool is that!!

6 kommenttia:

 1. Olipas hauskanoloinen webbisaitti. Tuohon legopöytään pitää todeta, että minusta se ei ole cool. Alkuunkaan. Olen jo nyt kyllästynyt legoihin ja kun joskus saan ne varastoon huokaisen helpotuksesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun mielestä siellä oli monia tosi hienoja ideoita, joitain jopa ihan toteutuskelpoisiakin - ei auta, tässä joutuu vielä ideoimaan jotain :))

   Ja mun mielestä toi pöytä on ihan törkeen hiano! Keksin jo vaikka mitä kuvioitakin siihen - mun mielestä legoihin ei voi kyllä koskaan kyllästyä! MUTTA toki jos ois pieniä herttaisia pellavapäitä kodillinen räpläämässä tosta paloja irti, niin sitten saattaisi olla mahdollista että toi ei ois enää cool ;)

   Poista
 2. Kiitos blogipostauksesta. On todella mukava kuulla, että IKEA hackit ovat mieleen ja postaukset herättävät ajatuksia. Tähän pyritään, että kaikille löytyisi jotain, mutta tällainen konkreettinen kehu aina lämmittää mieltä ja antaa intoa jatkaa.

  Toivottavasti jatkossakin löytyy mielenkiintoista sisältöä. Meidän Facebook-sivuillamme on paljon enemmän pikkuvinkkejä, joita ei blogista löydy. Kannattaa käydä katsastamassa onko siellä mieluisia juttuja: http://www.facebook.com/livingstonekodit

  Oikein mukavaa syksyn jatkoa ja kiitos vielä kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta heti kävin klikkaamassa itseni facebookin puolelle tykkääjäksi, ja vinylilevyistä koottu tarjoiluastia sai välittömästi hymyilemään :)

   Itselläni ja Ingvarin kalusteilla on ollut pitkäkestoinen suhde jo vuosikymmenen, joten innostuin noista kaikista IKEA tuunauksista, toki sivuilla oli paljon muutakin nähtävää.

   Mukavaa ja innovatiivista syksyä myös sinulle :)

   Poista
 3. Vitsit, olin jo puoliks autossa, että lähen ostaan sitä metsävaloo....olisin niin halunnu sen kummitusmetsän!!!!

  VastaaPoista
 4. En nyt saa suoraa vastattua sinulle Sanna-Mari, mutta vastaanpa sitten tähän että oisin maalannut sen metsävalon kans mustalla, tai sitten tummalla harmaalla ja laittanut sitten siihen lunta päälle ja pupuja ja tonttulakkeja sekaan.. Vähänköis ois ollut hiano jouluvalo ikkunalaudalle! :))

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)