maanantai 16. huhtikuuta 2012

Maailman maistereita

Jo aijemmin lupasin esitellä täällä joitain siskoni tekemiä kakkuja, ja tässä yksi ilahduttava hauskuus siukun kätösistä (tai siis tahma tassuista).


Kakku oli jälleen kokoa iso, ja se matkasi pohjosiin kahden vastavalmistuneen maisterin juhlallisuuksiin. Maapallo, tähdet ja onniteltavat oli taiteiltu sokerimassasta, kakku päällystetty sinisellä kermavaahdolla hauskoin pursotuksin. Minusta tämä oli oikein hauska ja maailmalle reissaavalle maisteripariskunnalle oikein osuva kakutus :) Hyvä siukku!

10 kommenttia:

 1. On se :) Ja tuo kuva on jotenkin niin epätarkka, että siitä ei kyllä millään erotu että siukku oli merkinnyt maapalloon helmin kaikki ne paikat missä pariskunta on asunut/reissannut. Tuolloin lippu oli Pellon kohdalla, nyt jo taas ihan muualla :)

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan komea ja hauska kakku!
  Onko hiusten väri realistinen ? :)

  VastaaPoista
 3. Et viittis ottaa tuota tekstivarmennusta pois? Nyppii aika pahasti se. Tai oikeastaan se, että sen mukaan mä olen robotti. Oikeasti mä tarttisin uudet lasit, mut mä en nyt kykene hankkimaan. Saatat tulevaisuudessa jäädä vaille kommenttejani (mikä ei välttämättä ole menetys), kun en saa selvää nistä varmennetekstisutuista.

  VastaaPoista
 4. Hiukset on juurikin niin kuin skottilaisella ja lappilaisella oikeasti onkin :) Suortuvat tuli kätsysti valkosipulinpuristemasta...

  Ja hyvä kun sanoit, toki voin ottaa. Se lienee rajoittanut sukulaisteni kommentointia tänne - ilmeisesti vain minä ja siukku uusimme linssejämme riittävän usein.

  Tää mulkkaa noita asetuksia suuren komenttiryökkien toivossa, lets hoppas etten tee mitään peruuttamatonta :D

  VastaaPoista
 5. Jos tää kommentti tulee sukkana läpi, niin sää oot onnistunut asetusten kanssa

  VastaaPoista
 6. No, jo on siskosi jaksanut väkertää (kuten ne kakkumaakarit taitaa aina tehdä)! Tuo maapallo on kyllä mieletön.

  Mäkin olen ottanut sanavarmistuksen pois jo aikoja sitten, eikä ainuttakaan spämmiä ole tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnustan nyt tässä meitin kesken vaaleaverekkyyteni - mä en edes tiennyt sen olevan päällä, ennen kuin Kepposka mainitsi asiasta. Itselle kun se vahvistaminen ei näy omaan blogiin kirjoittaessa, niin ei tullut edes mieleeni ;) Onneksi te pijätte miusta huolen <3

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)