keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Korea aarrerasia

Jeps, kaikilla pienillä tytöillä pitää olla pampularasia. Ystävieni kultamuisku, neiti 2,5v oli vailla pampularasiaa, ja niinpä päätin semmoisen hänelle koristella.

Muistin kätköistä vanhan karamellirasian, minkä olin joskus saanut maailmaa matkaavalta heimopäälliköltä sillä ajatuksella, että ei nuin hienoa raaski poiskaan heittää, keksisitkö sille jonkin uuden elämän. Niinpä rasia piti kaivaa esille heti illalla, ja aloittaa puuhastelu.


Rasia on tuotu Abu Dhabista, se on päällystetty kermansävyisellä vinyylikankaalla, kulmissa on kullanväriset helat, kannessa ja sivuilla on kullan sävyistä tekstiä sekä kotkavaakuna. Sisällä, rasian pohjalla oli kiiltävää pahvia, minkä vain pyyhkäisin puhtaaksi, ja aloin suunnitella rasian koristelua.
Rasian sivut maalasin vaaleanpunaisella maalilla, kuivuttua koristelin sivut kimalleliimalla. Pujotin alareunaan muovihelmistä koristeen ja kiinnitin sen siiman avulla solmien (rasian kirjamainen malli mahdollisti pujottelun).

Paperivarastoistani löysin prinsessapaperia, minkä tausta oli jurikin saman sävyistä rasian vinyylikankaan kanssa. Limailin prinsessat musisoimaan iloisen raidalliselle paperille kera kisun. Kultaisilla tarrakirjaimilla sommittelin pikkuneidin nimen ja laitoin muutaman sydäntarran koristeeksi. Säilyyvyyden vuoksi päällystin kuvan kontaktimuovilla ja kiinnitin sen rasian kanteen teipaten kera haaraniittikukkien. Lisäksi vielä vähän kimalleliimaa ja samasta prinsessapaperista toinen pala koristamaan sisäkantta, siihenkin vielä lisää kimalleliimaa. Söpö tuli, ja prinsessa-Aurora ihasteli kovasti :)

9 kommenttia:

 1. Tulipa kyllä söpö! Hitsi kun ittekki osais noin monipuolisesti aatella ja toteuttaa koristuksia! Mullon jotenkin yksinkertanen pää tommosiin...:P :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sulla vai?!? Rva joka keksi päällystää ruman ulko-oven satumetsillä. Siitä on yksinkertaisuus kaukana :D

   Kiitos, munkin mielestä tosta tuli söpönen :)

   Poista
 2. Oih miten suloinen rasia. Kyllä pienen neidin nyt kelpaa säilytellä pampulaoitaan siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hauska oli kun neiti niin kovin ihasteli ja tutkaili, ja illan aikana kiikutti sitten kaikki eteen tulleet pampulat, pinnit, rannekorut sekä helmet omaan aarrerasiaan. Söpöä :)

   Poista
 3. Kelpaakin ihastella!!! Kyllähän tämä kelpaisi tällaiselle isollekin tyttöselle!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Isommilla tytöillä on kyllä se ilo, että voi itse tehdä itselleen juurikin niin ihanan aarrerasian kuin vain tohtii :) Mä tosin en ole itselleni tehnyt kuin nappirasian, mutta voisihan sitä tehdä jotain muitakin... Tärkeintä on, ettei säästele kimalleliiman käytössä ;)

   Poista
 4. Voih!!

  Aa on varmaan aivan tohkeissaan, kyllä tuli inana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Aaa oli ihan tohkona, melkein meni kuule hiljaseksi ihastuksesta, ja aina välillä kesken leikkien ja touhujen piti käydä kurkkaamassa sekä ihailemassa. Äitinsäkkin tykkäsi kovasti, ja tais melkeinpä liikuttua tuosta primprenssojen kanssa musisoivasta kisusta.

   Poista
 5. Kertakaikkisen ihana ja suloinen rasia pikkuiselle prinsessalle. Ja kelpais kyllä isommallekin "rinsessalle" :)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)