sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ensimmäinen adventti

Hupsista heijaa, ensimmäinen adventti on täällä. Lämpömittari näyttää neljä astetta plussaa, vettä sataa ropisee, ja ulkona on pimeää. Ei kyllä tunnu joululta. Olen jopa vähän huolissani, kun jouluni on niin kadoksissa. Olen aina nauttinut joulusta, ja jo useamman vuoden laskenut sen viidenneksi vuoden ajaksi. Ja nyt tämä pirun pimeys ja ankeus meinaa selättää koko joulun, lakaista sen pois kalenterista, suunnitelmista ja toiveista. Onpas kökköä. Niinpä olen päättänyt, että alan vaikka väkisin tekemään itselleni joulua. Jos pienistä asioista syntyy suuria, niin kaippa se joulukin sieltä tulee tekemällä kaikkia pieniä juttuja.

Maisema ei ole kovinkaan jouluinen, mutta valot, kanervat ja tähdet tuovat kait joulun
murattia ja marjakanervaa ei vielä palella
Valoa pimeyteen...

Kaunista ensimmäista adventtia, ja joulun odotuksen aikaa kaikille.

6 kommenttia:

 1. Ei kyllä yhtään tunnu joululta!
  Ehkä sitten, kun aukeaa ensimmäinen luukku kalenterista.
  Ja tuo parvekuvahan on melkein kesäinen, ei näytä edes syksyltä. Onneksi blogitaustassa on jo joulu, kyllä se siis sieltä tulee *<:o)

  VastaaPoista
 2. onhan täälläkin eloa, pelkäsin että olet blogin ihan vallan hyljännyt :D

  VastaaPoista
 3. No ei niin Stompe!! Mulla ei ole vielä edes oikeata kalenteria. Tai no SPRn ja Aamulehden on, mutta ei niitä lasketa.. Mutta kun se Hannu Arpo on niin järkyttävän huono mainos, niin ei meinaa pystyä veikkauksenkaan kalenteriin... Höh, elämä on taas valintoja täys.

  Ja ollaan täällä Anna hengissä :) On vaan ollut sen verran raskas syksy, että panokset on mennyt ihan vaan täysin siihen että on jaksanut hengittää, pukea ja syödä. Ja mököttää... Mutta nyt kun olen päättänyt tehdä pakolla joulun, niin täytyyhän sitä sitten jossain itselleenkin todistella, joten täällä taas :)
  (Samasta syystä en ole muutes vielä lähettänyt postia sulle ja Koolle, mutta kyllä sekin hetki vielä koittaa ;))

  VastaaPoista
 4. Joulu tulee säästä huolimatta, näin olen päättänyt :) Mukavaa joulunodotusta sinulle!

  VastaaPoista
 5. No juuri tuo Hannu Arpo!! Mä muuten juuri viikonloppuna mietin, että mites sie voit ostaa nyt sen jokavuotisen veikkausjoulukalenterin, kun se mainos on niin järkyttävän huono :D

  Hmmm.... jos vaikka äiskä ostais sen, niin sitten et olis ollut mainoksen uhrin. Tai oisko sellasia muitakin?

  VastaaPoista
 6. Kiitos, mä lainaan Jaana tuota sun asennetta, ja kyllä se joulu sieltä tulee :)

  Ja Stompe, Suomessa ei käsittääkseni ole raha-arpakalentereita muilla kuin Veikkauksella, joten semmotteita muita tuksin on... Mutta kun käyn lopulta hakemassa sen arvan, niin valitsen semmoisen ärrän, missä on kosolti ymmärtäväinen myyjä, jollekka voin sitten haukkua koko Hannu Arpo mainoksen/mainokset, nih!

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)