perjantai 5. elokuuta 2011

Morsiusneidot

Kuva lainattu Finnkinon sivuilta

Käytiin eilen viiden ihaNaisen kanssa katsomassa kunnon hömpänpömppä tsikuna lehva, eli Morsiusneidot. Kristen Wiig oli todella loistava uusi tuttavuus elokuvan pääroolissa! En nyt voi kertoa Morsiusneidoista sen enempää, kuin Finnkinon sivuillakin elokuvasta kerrotaan;

"Annien elämä on sekaisin. Kun hän kuulee parhaan ystävänsä olevan kihloissa, hänen on yksinkertaisesti oltava Lillianin morsiusneito. Vaikka hän riutuu rakkaudesta ja on lisäksi rahaton, Annie huijaa itsensä kalliiden ja kummallisten morsiustapojen läpi. Hänellä on yksi mahdollisuus tehdä kaikki täydelliseksi ja hän tulee näyttämään Lillianille ja morsiusneidoille kuinka pitkälle hän on valmis menemään rakastamansa ihmisen puolesta."

Ja todellisuudessa, tuo kertomus ei kyllä paljasta mitään elokuvasta, mikä oli todella hauska, täynnä myötätuntohäpeää, loistavia roolisuorituksia, ihanaa hömpänpömppää ja tietty myös rakkautta :) Suosittelen elokuvaa kaikille ihaNaisille, jotka haluavat jotain ihan muuta katsottavaa, joilla on tarve nauraa ääneen, ja joilla ihana ystävä/ystäviä joidenka kanssa haluaa viettää hauskan illan :)

1 kommentti:

  1. Kiitos vinkistä, juuri mietin, että josko huomenna yrittäisin leffaan... jos ajatukset saisi hetkeksi pois omista murheista..

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)