keskiviikko 3. elokuuta 2011

Kätsyjä askareita

On se vaan hauskaa kuulua iloiseen käsityökerhoon!
Kaikki alkoi reilu vuosi sitten, kun Uuden kuun ajan ihana Mirka rohkeni blogissaan kutsua koolle tuntemattomien köörin tekemään, puuhastelemaan ja ideoimaan yhdessä. Mukaan lähti heti Arkitaivaan sydämellinen Leonida, Pikku Kepposen hauska Rva Kepponen ja herttainen Lehtokotilo [joka valitettavasti on joutunut sulkemaan bloginsa toistaiseksi törkeän, idioottimaisen, loukkaavaan ja todella tyhymän nettikiusaamisen vuoksi. Kiesus että maailmassa on tyhymiä ihmisiä! Edelleenkin olen sitä mieltä että kaikkien ei tarvitsisi jatkaa geenejään...]
Myöhemmin mukaan uskaltautui myös Annan aarteiden idearikas Anna. Käsityökerho sai nimekseen Kätevät Emännät, eli Kätsyt, eli Handy Chicks, ja kerhon perimmäinen tarkoitus on tehdä sekä luoda kaikkea kaunista, enimmäkseen olemme tosin sortuneet tekemään kortteja ja höpöttämään kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välistä, sekä vähän sivustakin :)

Kätsyt ovat kokoontuneet erinäisillä kokoonpanoilla useita kertoja, tänä kesenä jopa kolmesti! Viimeisin kerta oli viikko sitten, jolloin pääsimme viettämään vuorokauden mittaista askartelumaratonia Leonidaan ihanan kauniiseen kotiin. Tässäpä pitkien alkuhöpinöiden jälkeinen nopea kuvaesittely ihanan, iloisen, aurinkoisen, herkullisen hauskasta askartelutapaamisestamme!

 Alkuun vitamiineja, että jaksaa!

 Ja sitten askarrellaan,

 Aivan ihanaa tabouleha sekä grillattua kanaa

Ja aivan ihanat iltapäiväkahvit
 Ja sitten taas askarrellaan, ja ihan vähän vaan juodaan kuohuvaa...
 Minunkin tauluprojekti edistyy pikkuhiljaa..

 Iltapalaa nautittiin pimenevässä illassa kynttilöiden valossa, oih!

Yön pimeinä tunteina kaivettiin esille lisää juotavaa ja askarreltiin lisää :)

Seuraava aamu olikin sitten kirkas, kaunis ja herkullinen 

Ja vielä kerkesi askartelemaan ja näpertelemään,

sekä rustaamaan ja rusetoimaan :)

Hymyä sekä hyviä muistoja riitti vielä moneksi päiväksikin, ja arki tuntui pitkään oikein iloiselta kivan askartelureissun jälkeen. Kiitos kaikille armaille, pottuvarpaille! On ollut ilo tutustua teihin kaikkiin iloisiin, hauskoihin ja taitaviin ihmisiin; all different, all equal

6 kommenttia:

 1. Täytyy taas kerran todeta, että tuo oli todella ihana vuorokausi. toivottavasti nähdään pian taas.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kivalle!
  Onhan porukassa tekemisessä aina se oma fiiliksensä.

  VastaaPoista
 3. Niin, ajatella, miten uskalsin silloin taannoin kutsua kaikki teidät, hurjat, tuntemattomat, massamurhaajat kotiini! Mitä siitä kumpusikaan! :) Maailman paras askarteluseura!

  VastaaPoista
 4. Minä jo tätä teidän ihanaa päivää kommentoinkin Leonidan blogissa...muuta pakko sanoa vielä kerran, että on teillä huippuporukka kasassa. Juurikin se yhdessä tekemisen ilo ja samanhenkisten ihmisten kanssa oleminen on parasta... meilläkin on muotoutumassa tässä lähiseudulla oma ihana porukka, joka kokoontuu säännöllisen epäsäännöllisesti.Ja voi kuinka aina odotankaan noita tapaamisia :)
  Mitä tulee tuohon Lehtokotiloon kohdistuneeseen nettikiusaamiseen...se on todella nimenomaan TYHYMÄÄ, niin kuin sanoit. Kerro lehtokotilolle oikein paljon lämpimiä terveisiä. Toivottavasti hän saa avattua bloginsa pian uudelleen...kaipaan hänen juttujaan ja upeita valokuviaan1

  VastaaPoista
 5. Kepposka; Eikös me ihan pian jo nähdäkin? Miten mä taas olen muistavinani, että mun pitäisi elokuun loppupuolella olla jossain... :)

  Koo; Juurikin niin, yhdessä tekeminen on niin kivaa! Sinun täytyy joskus lähteä meidän mukaan :))

  Mirka; Kyä sää oot rohkea! :D Ja onneks oot, muuten olisi jäänyt monet luovat hetket väliin, monet tärkeät ostokset tekemättä ja monet tärkeät asiat pohtimatta :)

  Ritva; Kiitos kivoista sanoistasi! Hauskaa että teilläkin on muodostunut oma käsityökerho :) Ja kyllä, ne tapaamiset ovat aina odottamisen arvoisia, ja jo siitä odotuksesta tulee hymy huulille :)

  Ja minua alkoi taas harmittamaan tuo Lehtokotilon juttu. Voi että kun voi ollakin tyhmiä ja pikkusieluisia ihmisiä, joilla ei mitä ilmeisemmin ole mitään fiksumpaa tekemistä elämässään, kuin toisten asioihin puuttuminen ja toisten loukkaaminen ja toisten vainoaminen :(( Todella kurjaa että Lehtokotilo joutuu muuttamaan kauniita kirjoituksiaan ja ihania ajatuksiaan sellaisten mölliääliöiden takia :/ Olen kanssasi Ritva niin samaa mieltä, että toivottavasti hän saa pian avattua bloginsa, ja saamme taas ihailla Lehtokotilon kauniita ajatuksia ja ihania kuvia♥ Toivotaan hänelle kaikkea parasta.

  VastaaPoista
 6. Olipa ihanaa palata tuohon yhteiseen päiväämme! Kiitos ihana Haltiakummi!

  Minua myös ottaa päähän Lehtokotiloon kohdistunut kiusaaminen. Asioita voi kommentoida niin monin tavoin, asiallisesti tai ei.

  Ja kyllä sitä voi hiukan älliänsäkin käyttää vaikkapa sellaisen asian kanssa, että jos joku on joskus kirjoittanut runoonsa vaikkapa sanaparin "reippain jaloin" tai jotain vastaavaa, niin jos joku toinen tietämättä tästä alkuperäisestä kuningasideasta, käyttää niitä ihan samoja sanoja ihan samassa järjestyksessä omassa runossaan, niin se EI ole plagiointia.

  En usko, että kukaan voi omia itselleen kahden tai edes viiden sanan lausetta siten. Varsinkin, jos muut sanat runossa ovat jotain aivan muuta.

  Että kaikenlaisia pikkusieluisia ja ilkeitä järjen jättiläisiä täältä nettimaailmastakin löytyy. Sitä mieltä minä olen. Nih.

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)