maanantai 21. kesäkuuta 2010

Pieni kiitos ystävälle


Töissä on viime aikoina ollut aikasta raskasta. Liian paljon uudistuksia yhtä aikaa, väkisin järjestelyjä ja kokeiluja, mutta kaikki toimintatavat ovat kuitenkin vanhoja samoja. Tyyli näyttää olevan se että kaikki heitetään uuteen soppaan, sohitaan ja hämmenetään ja toivotaan että kaikki tuli muistettua ja lopputuloksesta hautuu hyvä. Perunoista ja muista herkuista tuntuu välillä siltä että koko soppa palaa pohjaan.

Tämän kortin kukkakoruineen tein yhdelle työkavereistani. Hän on yksi parhaimmista, osaavimmista, tietoisimmista ja pirteimmistä. Hän muistaa aina meitä muita, ja tekee juurikin niitä pieniä juttuja mitkä tekee päivistä vähän valoisempia. Mutta tässä yhtenä päivänä hän oli ihan yhtä väsynyt, voipunut, surullinen ja riittämättömän oloinen, kuin monet muutkin näiden viikkojen ja kuukausien aikana. Halusin kiittää häntä, ja muistuttaa pienellä kiitoksellani että hän tosiaan on yksi parhaimmista. Itse toivon pääseväni joskus edes suunnilleen hänenlaisekseen, niin ammattilaisena kuin ihmisenäkin.

6 kommenttia:

 1. Woimia.
  Kaunista kesää ja hyvää juhannusta.

  VastaaPoista
 2. Heippa. Oletko lukenut kaverin kaarina davisin muutama vuosi sitten kirjoittaman kirjan Rankka kutsumus. jos et niin kanttaa, se oli Tieto Finlandia ehdokkaanakin.
  Perustin itsekin blogin, lähinnä omaksi tsempiksi, mutta jos kiinnostaa voi sielläkin pyörähtää, jotta saisi jotain keskustelua aikaiseksi.
  http://tikrunvuosi.blogspot.com/
  Miksiköhän tuopta ei löydy netistä hakemalla ''Tikrun vuosi''?
  Sinä jaksat olla aina niin positiivinen ja iloinen. Itsellä tuo pieni suloinen vauva valvottaa sen verran, että päivät menee ihan möömöillessä ja se ärsyttää. Sitten ei saa virkeinäkään päivinä aikaiseksi, kun jää vaan nysväys päälle.
  Kesässä ihanaa mansikat!

  VastaaPoista
 3. En ole lukenut, mutta nyt se ehkäpä tulisi tarpeeseen... Kiitos Sohvi, itsestä ei läheskään aina tunnu positiiviselta ja iloiselta :p En pysty edes kuvittelemaan teidän arkea nyt, on se pieni ihmisen taimi vaan ihmeellinen pakkaus. Varmasti olet väsynyt ja uupunut kaikesta uudesta ja hienostakin mitä teillä päivittäin tapahtuu. Mutta salli se itsellesi, ei sun tarvitse nyt mitään ihmeitä tehäkkään, tehän ootte tehneet yhden isoimmista ihmeistä, joten nauttikaa hänestä :)

  VastaaPoista
 4. Uskon että tämä on ilahduttanut työkaveriasi kovastikin, on meinaan todella kaunis! Ja mielestäni sinulta ihana ajatus antaa tämä hänelle! =)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Kirsi! Kyllä siinä niin tais käydä, että työkaveri liikuttui aikasta paljon ja oli hyvin mielissään. Ja niin pitikin, oli ilo ilahduttaa toista :)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)