torstai 17. kesäkuuta 2010

Kesäinen aamuhetki


Kesäinen vapaapäivä, ei kiirettä mihinkään. Aamiainen parvekkeella, Maku-lehti ja muutama muu uutukainen seurana. Kesän äänet pihalla, tuuli koivuissa, lasten nauru ja juoksevat askeleet, silloin tällöin visertävä pikkulintu. Kesän värit ympärillä, koivun vihreää, kukkien hehkua, välimeren sinisellä maalatut parvekekalusteet, kirkas sininen taivas ja aamupäivän aurinko. Nenässä tuoksuu aamutee ja ihana ruisleipä.
Kesä.
7 kommenttia:

 1. Lurps, herkullisen näköinen aamupala. Kivat tiiliseinät, kauniit kukat ja raikkaat kalusteet parvekkeellasi. Leppoisaa vapaapäivää =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!! :)
  Itseasiassa sain nuo kalusteet ystävättäreltäni. Hän oli maalannut ne raskaana ollessaan isänsä mökillä mökkeillessään, kun piti saada jotain puuhaa kesäpäivien ratoksi. Heille ne eivät mahtuneet, ja isänsä ei niitä huolinut, joten lupasin ottaa ne parvekkeelleni asumaan. Melkosen säpäkkä väri, mutta mä kyllä tykkään :)

  VastaaPoista
 3. Noista parvekalusteiden väristä tulee mieleen ihan Kreikka, ja ihanat muistot sieltä! <3
  Muutenkin viihtyisän näköinen parveke sinulla!

  VastaaPoista
 4. Mä oon välillä niin kade parveke-elämästä. Sen saa näyttämään kivalle miljoona kertaa helpommin kuin tällasen huonon viherpeukalon omaajan pihamaan... Eli siis mulle riittäis tollanen parvekkeellinen pihamaan sisustusta.. ois varmaan aikaa jopa joskus siellä istuakin, juoda teetä ja lukea ja nauttia olostaan. Tää omakotielämä on tällä hetkellä ainakin yksi iso työmaa vaan, saa nähdä ehdinkö tänä kesänä nauttia olostani tipan tippaa!!! Terveisin nimimerkki Maalattavaa talollinen plus kaikkee muuta kesäpuuhaa tiedossa.....

  Siis kiva on sun partsi, nauti!!

  VastaaPoista
 5. Kelpais mullekin , niin aamupalahetki kun parvekekin :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat välimerensiniset kalusteet! Minusta ne sopii punatiilen kanssa hyvin yhteen. Paitsi että tärkeintä on tietty se tunnelma, joka sulla on kyllä ihan kohdallaan! Mä olen aina ollut parvekeihmisiä, vaikka nyt omaa puutarhaa ja taloani yli kaiken rakastankin. 34-vuotta kerrostaloelämää, ja puolustan kerrostaloja edelleen henkeen ja vereen.

  VastaaPoista
 7. Kiitos!
  Juu, minä tykkään pienestä parvekkeestani. Parveke on vähän semmonen että eipä sitä osaa edes kaivata, ennen kuin sellainen on. Eihän sitä ihan oikeasti tarvitse, mutta kiva se on olla olemassa, ja kiva siellä on aina joskus istuskella ja olla vaan. Jotenkin nuo parvekekukat pysyvät hengissä paremmin kuin viherkasvini, ja niitä on kiva vaalia ja hoitaa. Mietin pientä yrttitarhaakin, mutta oikeesti en kyllä käyttäisi kuin ruohosipulia ja rucollaa, joten antaapi olla :)

  Ja nuo kalusteet on kyllä kivat! Tuonne pienelle parvekkeelle niitä on ihan riittävästi, omakotitalon pihassa ne eivät riittäisi mihinkään. Itse tykkään valkoisesta, ja siksi kukatkin on enimmäkseen valkoisia, vain laventelin piti olla ihanan hennon liilaa. Mutta sitten puutarhaliikkeessä ei ollutkaan myynnissä yhtään Lumihiutaletta pelkällään, vain tuo minkä kanssa oli tummanliilaa minipetuniaa. Päätin kokeilla, ja nyt olen ihastunut siihen. Valkoinen on selkeää, rauhoittavaa ja kaunista, mutta kyllä minun kesä tarvitsee värejäkin! Ja sitä tuo tuo välimerensininen ja liila. Itse en tiiliseiniä juurikaan edes huomaa, noissa kuvissa ne jotenkin hyppää esille. Hmmmm, ne taitaa kaivata jotain... Täytyykin suunnitella ;)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)