perjantai 21. marraskuuta 2014

Samanlaiset erilaiset kortit


Nämä kaksi onnittelukorttia meni yhteissynttäreitä viettäneille sisaruksille. Tämä samainen kortti-idea on ollut tämän syksyn suosikkini, ja olen käyttänyt sitä kuusi-, kymmenen-, yhdeksän- ja 12vuotissynttäreiden onnittelukorteissa. Yhdestä näistä korteista kirjoitinkin tänne jo aiemmin.

Nämä kaksi korttia on keskenään saman lailla koottu 12x12cm korttipohjille. Käytin näissä eri värejä, ja muffinssi-leimasetin eri osia.


Tytön korttiin tuli pinkkiä, mustaa, "sytämiä" ja sattumalta kaksitoista kynttilää :) Kynttilöiden sädekehät on keltaista kimalleliimaa, "Star dust"-kimalleliimaa laitoin muffinssin kuorrutteeseen, ja alareunan varjostumaan.


Pojan kortissa käytin "metallista" dc-fix-kalvoa, tummansinistä ja turkoosia. Tässä kortissa oli vuorostaan kymmenen kynttilää, sekin lienee sattumaa ;) Tähänkin korttiin laitoin kimalleliimaa, koska kimalletta ei voi koskaan olla liikaa. Tästä kuvasta näkyy muuten paremmin se, että leimasin muffinssin kuorrutteen erikseen, leikkasin ääriviivoja pitkin, ja kiinnitin korttiin 3D-tarrapaloilla.

Näistä kuvista näkyy kivasti, kun eri väreillä samanlaisista korteista tulee ihan erilaiset.

6 kommenttia:

  1. Vinkee toi kalvo tossa pojan kortissa. Pitääpä laittaa korvain taa :D
    Kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin jälkikäteen, kiitos Sanna-Mari! :) Olen isosti ihastunut noihin dc-fix kalvoihin, ja työstänyt niitä nyt vaikka mihinkä ;)

      Poista
  2. Tulipa kivoja kortteja! On tosi mielenkiintoista tehdä useita kortteja samalla leimalla/teemalla, kun siinä näkee, miten erilaisia variaatioita saa aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta :) Itseasiassa oon tehnyt näillä samoille sisaruksille ennenkin samanlaiset-erilaiset kortit, ja se on kyllä hauska huomata miten erilaisia niistä voi tulla vain tausta papereita vaihtamalla :)

      Poista
  3. Iloista ja onnellista uutta vuotta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin jälkikäteenkin kiitos Taina, sitä samaa Sinulle! <3

      Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)