lauantai 24. marraskuuta 2012

Joulu joulu, miks ei se jo joudu?

headphones on, world offNiin, mä oon miettinyt nyt tätä juttua, ja tullut siihen tulokseen, että yksinkertaiset asiat vaan jää joskus näkemättä :) Ja oon kyllä miettinyt sitäkin että viime vuotisen tauon jälkeen taidanpa tänä vuonna odottaa joulua täällä blogissa päivittäin. Ja jotta odotus sujuisi nopeammin, niin teen jouluisia askarteluja, koruja, leipomuksia, sisustuksia ja muita joulujuttuja Joulukalenteri 2012:ssa 1.-24.12.2012. Jeps, joulu tulee silloin varmasti nopeempaa!

Ai niin, mä olen muutes sitten nähnyt yksisarvisen - mä saan varmasti toivoa. 

13 kommenttia:

 1. Aivan huippu teksti noista yksisarvisista :) Repesin.

  Jään odottelemaan joulukalenteriasi. Toivon, että sujuu rauhallisemmissa merkeissä kuin meidän. Minä ajattelin blogata vain ne kohokohdat ja aallonpohjat. Jos olisit yhtään lähempänä, niin meidän joulusukasta voisi tulla jouluisia tehtäviä "tänään leivot pipareita Haltiakummin kanssa. Kas poikaseni otapas tästä mukava pakastetaikina kassiisi ja riennä jo"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joskus pinnat tuon yksisarvisen Pinterestiini, tänään sen taas muistin ja pakko oli laittaa se tännekin - elämää suurempia viisauksia nääs.

   :D))) Ja on se kyllä sääli, että välillämme matkaa on tuo pari sataa kilsaa, muuten siitä, samoin kuin tästä joulukalenterista tulisi melkosen mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen tsipale. Joo, repesin.

   Poista
 2. Mäkin olen yksisarvinen, vaikkei sitä heti päältä päin huomaisi.

  Mahtava juttu, että alat pitää blogijoulukalenteria! Mä oikein innolla odotan, mitä haltiakummimaista sieltä löytyy. (ei mitään paineita...laav and piis).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sähän saat sitten heitellä toivomuksia ilmaan koko ajan :) Ja yritän olla muodostamatta mitään paineita, tosin vakuutan että tämä tuleva kirjallinen tuotokseni on ihan eri tasolla kuin teikän valmistuva kirjallinen tuotos. Laav juuu.

   Poista
 3. Jee jee, siis päivittäistä joulun odotusta - tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo! Joulusta pitää ottaa kaikki irti! :))

   Poista
 4. No jee! Vähän siistiä. Justiinsa mietin yks päivä, että onkohan kellään blogissa Joulukalenteria...mulla meni viime vuotiset ihan sivu suun kiireen takia, mutta nyt ei kyllä taatusti mee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä tuossa aamusella heräillessäni pohdin, että kyllä elämä on heti erilaista, kun työt, korjaan, epäsäännölliset kolmivuorotyöt jatkuvilla ylitöillä, ei rytmitä tätä kaikkea. Nyt jää aikaa jopa ajatteluunkin ja kaikenlaiseen touhuamiseen :) Toki tuo opiskelukin vie aikaa, mutta sen sentään tietää etukäteen, että koska sitä on, joten kaiken muun rytmittäminen on paljon helpompaa. Ja siksipä itsekkin oikein innostuin ajatuksesta, että teenpä sitten tännekin joulun odotusta, jei! :))

   Poista
 5. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
  Siukun joulukalenteri on parasta ikinä, jee jee jeee.
  Ja todellakin paineita!

  http://www.youtube.com/watch?v=T0YifXhm-Zc

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kyä ihiminen on parhaimmillaan pienessä paineessa ja sopivassa ressissä - kannatetaan! :)))

   *kuuntelee Beatlesia [lausutaan päläkäneläisittäin, eli niin kuin se kirjoitetaankin]*

   Poista
 6. Jään minäkin jännityksellä odottamaan joulukalenteriasi; josko sieltä saisi vinkkiä itsellekin... ja vaikka ei saisikaan, niin uskon että jouluisen mielen ainakin löytää. Ja kyllä minulla jo vähäsen alkaa itselläkin olla jouluinen mieli... en vain tiedä mistä päästä aloittaisin kun olisi monta "rojektia" mitkä pitäisi tehdä ja sitten vielä niitä mitkä haluaisi toteuttaa... eri asia sitten on että saako niitä ikupäivänä toteutettua :)
  Mutta joulukalenterit -ne oikeat täytettävät - on kaivettu esille odottamaan alkaako niihin löytyä täytteitä. Sanoo äiti jonka perheen nuorin on jo täysi-ikäinen :D Mutta meillä pitää olla nuo perinteiset kalenterit siitä huolimatta....ei tule Joulu muuten,ei!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, perinteiset joulukalenterit aikuisillelapsille! :D

   Kuulostaa kyllä niiiiin onnellisia perinteitä vaalivalta <3 Ja näin joulun alla on kyllä vaikkasta mitä, mitä _pitäisi_ tehdä, minullakin on listalla vaikkasta mitä tylsiäkin hommia kivojen juttujen lisäksi. Mutta pähkäilin tämän niin, että jos pitää blogissa joulukalenteria, niin ehkäpä sillä verukkeella saa tehdä niitä kivoja juttuja enemmän ;))

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)